Tarieven

Groepslessen Spaans

De prijs van een groepscursus  (10 lessen van 1 uur en 45 minuten)  bedraagt  € 185,00

Privéles Spaans/privéles Spaans online via Zoom

De prijs van een privéles  (60 minuten) bedraagt  € 38,50

Meestal worden er één maal per week twee privélessen achter elkaar gepland. Wanneer twee lesuren achter elkaar te intensief blijken te zijn, kan er eventueel ook gekozen worden voor 1 uur en 30 minuten les.

Zakelijk Spaans/Español para los negocios (privéles/privéles online via Zoom)

De prijs van een privéles Zakelijk Spaans is op aanvraag.

Examentraining Spaans voor studenten CEMS, Erasmus Universiteit

De prijs van een privéles examentraining voor studenten van de opleiding CEMS en voor studenten van het HBO of MBO is op aanvraag. De lessen kunnen ook online gevolgd worden: interactieve lessen via Skype of Zoom.

Tip: Doe de privéles samen met een student; je hebt dan steun aan elkaar, er is meer interactie en het tarief per student is lager. (Maximaal 2 studenten).

Betaling

Bent u geïnteresseerd in een cursus Spaans dan kunt u zich inschrijven door u aan te melden via het inschrijfformulier. Indien u een groepscursus wenst te volgen wordt u ingedeeld op grond van uw niveau en wensen. De docente zal vooraf contact met u zoeken om het niveau te kunnen bepalen. Bij voldoende aanmeldingen zal vervolgens de avond/dag en tijd vastgesteld worden. U ontvangt een factuur in de eerste les. Deze dient  binnen 14 dagen voldaan te worden op de rekening van ¡Que aproveche!

Lesmateriaal: Het lesmateriaal dient zelf aangeschaft te worden. Er wordt gewerkt met de methode van Caminos nieuw of Con Gusto deel 1 en deel 2 en deel 3, tekstboek en werkboek. Na plaatsing  in de juiste groep zal door de docente bekend gemaakt worden welke delen aangeschaft dienen te worden. Deze methode is zeer compleet, bevat een woordenlijst en een uitgebreide grammatica bijlage en zal gedurende meerdere cursussen gebruikt gaan worden. De boeken kunnen bij de grotere boekhandels en internetwinkels besteld worden. Verder zal er nog extra materiaal door de docente  uitgedeeld worden op kosten van ¡Que aproveche!